Zakelijk

Verhuizen van een bedrijf

Verandering en verplaatsing, zoals het verhuizen van een bedrijf, hebben een enorme impact op uw organisatie en uw medewerkers. Al ruim 20 jaar ondersteunen wij daarom veranderprocessen met totaaloplossingen die u ontzorgen.

Zakelijke verhuizing

Uw zakelijke verhuizing begint met het bezoek van onze adviseur. Door onze ervaring kunnen wij gecompliceerde en veelomvattende projecten aan. Wij bieden u gespecialiseerde branchegerichte dienstverlening. Daardoor is de integrale aanpak van uw zakelijke verhuizing in goede handen. Of het nu gaat om een kantoor-, laboratorium-, onderwijsinstelling-, zorgcentrum- of ziekenhuisverhuizing.

Verhuizen bedrijf laten begeleiden

Alle zaken die u voor, tijdens en na uw bedrijfsverhuizing door ons wilt laten doen, kunnen wij aan met diensten die uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. Wij organiseren alles rondom uw bedrijfsverhuizing. Wij zijn flexibel door het aantal professionele medewerkers dat voor u klaar staat! Neem contact op voor meer informatie over de begeleiding van uw bedrijfsverhuizing.

Vraag offerte aan!

Klanten delen hun ervaringen

Dhr. Groenendaal, Groenendaal & van Krijl – Gerechtsdeurwaarders

15.09.2017

Ons kantoor werkt al meer dan 10 jaar met UTS Verkroost samen en de samenwerking wordt dezerzijds als uitermate plezierig…

Dhr. Lelivelt, Radboud UMC

13.08.2017

“Vereiste in alle projecten was het opzetten van een uitgebreide logistieke planning om de verhuizing van alle afdelingen op elkaar…

meer klantenervaringen
×