Industrieel

Industriële verhuizingen

In samenwerking met WIDO Kraanverhuur voert UTS Verkroost al meer dan 20 jaar bedrijfsverplaatsingen uit, onder meer in de industriële sector. De gezamenlijke expertise van specialisten en kennis maakt dat iedere verhuizing soepel en naar wens verloopt.
Werkzaamheden bij een industriële verhuizing bestaan uit, demonteren, fixeren en stabiliseren, mogelijke kraan- en machinehandelingen, transport, plaatsen en montage.
In de voorbereiding van een industriële verhuizing maken we samen met de klant een plan van aanpak waarin de planning, inzet, veiligheid, routing, logistiek en duurzaamheid wordt beschreven. Het Projectbureau ondersteunt in deze voorbereiding.
Enkele voorbeelden van werkzaamheden die we tijdens een industriële verhuizing uitvoeren, zijn:

  • Verhuizen van laboratoria
  • Verplaatsen van gevoelige apparatuur
  • Demonteren, fixeren en verpakken voor export van machinedelen
  • Verplaatsen van klimaatkamers
  • Verhuizen van productielijnen
  • Verhuizen van apparatuur van ziekenhuizen

Zware machine verplaatsen

De samenwerking tussen WIDO en UTS Verkroost maakt ons uniek als het gaat om grote en complexe opdrachten waarin de klant volledig ontzorgd wil worden. Denk aan het verplaatsen van een zware machine of het verhuizen van apparatuur.

Een greep uit ons klantenbestand: Inalfa, Royal Roofings, BASF, Volvo en Synthon. Voor deze organisaties verzorgden wij onder andere industriële verhuizingen en verplaatsten we zware machines.

Meer weten over onze kennis en kunde op het gebied van industriele verhuizingen? Neem contact op.

Vraag offerte aan!

Klanten delen hun ervaringen

Dhr. Groenendaal, Groenendaal & van Krijl – Gerechtsdeurwaarders

15.09.2017

Ons kantoor werkt al meer dan 10 jaar met UTS Verkroost samen en de samenwerking wordt dezerzijds als uitermate plezierig…

Dhr. Lelivelt, Radboud UMC

13.08.2017

“Vereiste in alle projecten was het opzetten van een uitgebreide logistieke planning om de verhuizing van alle afdelingen op elkaar…

meer klantenervaringen
×