ICT & Cablemanagement

Verhuizing van ICT-apparatuur

UTS Verkroost heeft al sinds de jaren ‘20 van de vorige eeuw ervaring met verhuizingen en is daardoor uitgegroeid tot een van de meest complete verhuisbedrijven van Nederland. Tijdens een verhuizing van ICT-apparatuur staan wij u graag bij met verschillende ICT-services die bijvoorbeeld goed van pas komen bij een kantoor- of projectverhuizing naar een ander pand. Onder de ICT-services die wij aanbieden vallen onder meer:

  • Cable management
  • Patchen van data en telefonie
  • Infrastructuur aanleggen
  • Inventarisatie van ICT-apparatuur
  • Serververhuizing
  • Vervangingsprojecten

Onze deskundige medewerkers hebben uiteraard een uitstekende ICT-kennis en nemen u graag deze zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Uw medewerkers kunnen hierdoor bovendien direct na de verhuizing weer aan de slag!

Cable management

Als u door uw kantoor loopt en u ziet voor, onder of naast elk bureau een wirwar aan kabels, dan is het tijd om uw werkplekbekabeling te structureren.

Wij brengen structuur aan met cable management waardoor uw netwerk minder gevoelig is voor storingen en de kans op brandgevaar en stofvorming vermindert. Ook het gevaar van struikelende medewerkers wordt met cable management uitgebannen.

Ook als u niet verhuist, is cable management belangrijk in uw organisatie. Hierdoor verdwijnt de ‘kabelspaghetti’ onder en naast de werkplekken. Met als resultaat dat u de efficiency en werkmotivatie binnen uw organisatie verhoogt.

Optimaliseer uw ICT-infrastructuur

Cable management hangt nauw samen met een juiste ICT-infrastructuur, en het onderhouden en reinigen van computerapparatuur. UTS Verkroost kan u hierover adviseren en cable management voor u uitvoeren, waardoor uw ICT optimaal blijft functioneren. Samen met uw ICT- en facilitair verantwoordelijke brengen wij uw wensen, uit te voeren werkzaamheden en kosten in kaart. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Wij helpen u graag om uw werkplekken een professionele uitstraling te geven. Neem contact op.

Vraag offerte aan!

Klanten delen hun ervaringen

Dhr. Groenendaal, Groenendaal & van Krijl – Gerechtsdeurwaarders

15.09.2017

Ons kantoor werkt al meer dan 10 jaar met UTS Verkroost samen en de samenwerking wordt dezerzijds als uitermate plezierig…

Dhr. Lelivelt, Radboud UMC

13.08.2017

“Vereiste in alle projecten was het opzetten van een uitgebreide logistieke planning om de verhuizing van alle afdelingen op elkaar…

meer klantenervaringen
×