Cure & Care

Cure & Care: verhuizingen in de zorg

Verhuizingen in de zorgsector vereisen een specifieke aanpak. Bij een zorgverhuizing ligt de nadruk op begeleiding. Cliënten worden op hun gemak gesteld door zorgvuldigheid, geduld, tact en een gepast tempo. De verhuisdirigent is vaak de steun en toeverlaat van een cliënt. Begrip voor de situatie, luisteren en meedenken: daar draait het om bij verhuizingen in de zorg!

Verhuizingen van zorginstellingen

Met regelmaat verhuizen wij zorginstellingen, zoals complete ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra, in verband met renovatie en nieuwbouwprojecten. UTS Verkroost staat dan ook bekend als ‘de zorgverhuizer’ van Nederland en zelfs Europa. Volledig ‘ontzorgen’ is ons sleutelwoord bij verhuizingen van zorginstellingen. Als eerste in Europa heeft UTS Verkroost patiënten verhuisd in een volledig daarvoor uitgeruste verhuiswagen, met ingebouwde schermen om de privacy van de patiënten te waarborgen. Politie en leger hebben daarbij ondersteund voor de veiligheid van het transport. Dit bespaarde veel ambulanceritten, waardoor het zorgproces niet werd verstoord en kosten werden bespaard.

Met zorg verhuisden wij deze klanten:

Een greep uit ons klantenbestand: Bernhoven ziekenhuis, Radboud (UMC), MST, Zorggroep Maas en Waal, Pluryn, ZZG Zorggroep en Pro Persona.

Vraag offerte aan!

Klanten delen hun ervaringen

Dhr. Groenendaal, Groenendaal & van Krijl – Gerechtsdeurwaarders

15.09.2017

Ons kantoor werkt al meer dan 10 jaar met UTS Verkroost samen en de samenwerking wordt dezerzijds als uitermate plezierig…

Dhr. Lelivelt, Radboud UMC

13.08.2017

“Vereiste in alle projecten was het opzetten van een uitgebreide logistieke planning om de verhuizing van alle afdelingen op elkaar…

meer klantenervaringen
×