Abonneer op onze nieuwsbrief

 

Verhuizingen van overheids- & onderwijsinstellingen

Verhuizingen van overheids- en onderwijsinstellingen vereisen een specifieke aanpak. In verband met privacygevoelige zaken dient het verhuisbedrijf op de hoogte te zijn van alle regel- en wetgevingen. Bij UTS Verkroost verhuist u als overheids- of onderwijsinstelling veilig. Wij zijn gespecialiseerd in de samenwerking met overheden en scholen.

Verhuizen gemeente- en provinciehuizen

Overheden, zoals gemeentes en provincies, moeten aan veel voorwaarden voldoen, omdat onder andere burgers en media uw handelen door een vergrootglas bekijken. Dat wij weten hoe we om moeten gaan met verhuizingen van gemeentes- en provinciehuizen blijkt uit onze advisering, maar ook uit de houding, kennis en ervaring van onze verhuismedewerkers.

Verhuizen scholen

Scholen zijn meestal niet flexibel qua verhuisdata. Verhuizingen vinden vaak in de vakanties en weekenden plaats. Dit is voor UTS Verkroost geen probleem. UTS Verkroost heeft al jarenlange kennis met verhuizen van alle soorten onderwijs, van MBO tot Universiteit en van basisschool tot HBO.

Uw overheids- of onderwijsinstelling gaat verhuizen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak bij een verhuizing van een overheids- of onderwijsinstelling. Al onze medewerkers zijn in bezit van een VOG-verklaring. Zij verhuisden onder meer deze klanten: Gemeente Nijmegen, Radboud Universiteit, BKR Tiel, Gemeente Zutphen, Canisius College, Stichting Oeverwal.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen