Abonneer op onze nieuwsbrief

 

Industriële verhuizingen

UTS Verkroost voert al meer dan 20 jaar bedrijfsverplaatsingen uit, onder meer in de industriële sector. De gezamenlijke expertise van specialisten en kennis maakt dat iedere verhuizing soepel en naar wens verloopt.

Werkzaamheden bij een industriële verhuizing bestaan uit, demonteren, fixeren en stabiliseren, mogelijke kraan- en machinehandelingen, transport, plaatsen en montage. In de voorbereiding van een industriële verhuizing maken we samen met de klant een plan van aanpak waarin de planning, inzet, veiligheid, routing, logistiek en duurzaamheid wordt beschreven. Het Projectbureau ondersteunt in deze voorbereiding.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die we tijdens een industriële verhuizing uitvoeren, zijn:

  • Verhuizen van laboratoria
  • Verplaatsen van gevoelige apparatuur
  • Demonteren, fixeren en verpakken voor export van machinedelen
  • Verplaatsen van klimaatkamers
  • Verhuizen van productielijnen
  • Verhuizen van apparatuur van ziekenhuizen

Zware machine verplaatsen

UTS Verkroost is door de juiste samenwerkingen uniek als het gaat om grote en complexe opdrachten waarin de klant volledig ontzorgd wil worden. Denk aan het verplaatsen van een zware machine of het verhuizen van apparatuur.

Een greep uit ons klantenbestand: Inalfa, Royal Roofings, BASF, Volvo en Synthon. Voor deze organisaties verzorgden wij onder andere industriële verhuizingen en verplaatsten we zware machines.

Meer weten over onze kennis en kunde op het gebied van industriele verhuizingen? Neem contact op.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen