Abonneer op onze nieuwsbrief

Verkroost Nijmegen

Al sinds 1926 de verhuizer van Nijmegen, Arnhem en omstreken

UTS Verkroost Nijmegen BV is sinds 1926 een toonaangevende speler op het gebied van verhuizingen. Afgelopen decennia zijn daar gespecialiseerde diensten bijgekomen waaronder:

Door jarenlange ervaring in het leveren van genoemde diensten aan diverse bedrijven, particulieren en instellingen, beschikt UTS Verkroost Nijmegen over een gedegen kennis en ervaring op alle verhuisgebieden.

Verhuisbedrijf Nijmegen

Kiest u voor verhuisbedrijf UTS Verkroost Nijmegen dan kiest u voor de zekerheid van een succesvolle verhuizing. Kwaliteit is bij ons verhuisbedrijf geen papieren begrip, maar een actief en meetbaar klantgericht proces dat gedragen wordt door alle UTS-medewerkers. Bij alle inspanningen die voor u worden verricht staan uw wensen en positieve beleving centraal. Of het nu gaat om de voorbereiding op een verhuizing, de verhuizing zelf of het afhandelen van klussen na een verhuizing. Het doel van ons kwaliteitsbeleid is eenvoudig: het creëren van uw tevreden gevoel.

Verhuismedewerkers

We zijn sociaal betrokken en geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd. Lees meer >>

Garantie verhuisbedrijf

UTS Verkroost Nijmegen geeft garantie op haar kwaliteit van dienstverlening. Om dit te borgen is UTS door lidmaatschap van brancheorganisaties en normcertificeringen gecommitteerd aan nationale en internationale kwaliteitsstandaarden. Wij worden frequent getoetst door onafhankelijke externe partijen. UTS Verkroost Nijmegen is PPV-gecertificeerd.

Neem direct contact met ons op!

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen