Abonneer op onze nieuwsbrief

 

 

Meubel logistiek

UTS Verkroost biedt een logistieke oplossing voor de meubellogistiek naar uw klanten. De piekmomenten in de uitleveringen naar de klanten leggen een enorme druk op uw organisatie en de omgeving. Met UTS Verkroost Nijmegen Meubellogistiek faciliteren wij een flexibele ring in (tijdelijke) opslag, vervoer, inhuizen, monteren en afvoer van emballage van de meubels. Tevens verzorgen wij het afvoeren van de oude meubels mits noodzakelijk. Door het gebruik van zeecontainers creëren we de mogelijkheid om de voorraad van onze klanten tijdelijk op te slaan zodat de productie naar het uitlevermoment gewoon door kan lopen. Door het voorladen van deze containers en het uitrijden van deze meubels op het juiste moment helpen wij de druk te verlagen tijdens de piekmomenten.

Just in Time uitvoering

Natuurlijk passen we het Just-in-Time principe toe op elke uitvoering van een project. Dat betekent dat wij de juiste meubels op het juiste moment en op de juiste plaats kunnen plaatsen. Vooraf kunnen wij de meubels veilig verpakken en tijdelijk opslaan. Na levering op locatie is er ook de mogelijkheid dat wij de montage voor onze rekening nemen.
Door de unieke samenwerking met meerdere UTS-vestigingen realiseren wij een landelijke dekking die UTS Meubellogistiek voor opdrachtgevers aantrekkelijk maakt.

Neem contact op voor meer informatie.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen