Abonneer op onze nieuwsbrief

Bouw logistiek

UTS Verkroost biedt een logistieke oplossing voor het bouwproces waardoor dat aanzienlijk efficiënter, goedkoper en duurzamer wordt. (Ver)bouw- en verhuisprojecten leggen uiteraard een enorme druk op uw organisatie en de omgeving. Niet alleen door de toevoer van bouwmaterialen door veel verschillende toeleveranciers, maar ook door de (afval)materialen van de bouwwerkzaamheden.

Optimaliseren logistieke processen in de bouw

Het optimaliseren van logistieke processen in de bouw heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. Mede door de hardnekkige crisis waarin de bouw verkeert, zijn ketenpartijen in deze sector zich nadrukkelijker gaan buigen om onderling tot een betere afstemming te komen tussen het bouwproces en de logistieke keten. UTS Verkroost speelt in deze keten een belangrijke rol om de logistiek van A naar B zo efficiënt mogelijk in te richten en u te ontzorgen.

Logistieke processen bouw managen

Het managen van bouw logistieke processen doen wij voor u door middel van Smart Data. Dit zijn slimme toepassingen gebaseerd op informatie door het combineren en analyseren van data uit verschillende bronnen van verschillende partijen. Maar ook met behulp van gedetailleerde op maat gemaakte draaiboeken en innovatief projectmanagement.

Neem contact op voor meer informatie.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen