Abonneer op onze nieuwsbrief

Bewaartermijn archief

De bewaartermijn voor uw archief is bereikt en archiefopslag is niet langer nodig. Een veilige en kostenbesparende oplossing is om rechtstreeks vanuit ons depot de archiefvernietiging te regelen.

Archiefvernietiging en afvoeren van archief

Uiteraard hoeven niet alle archiefstukken permanent bewaard te blijven. Wij bewaken de bewaartermijn en helpen u met de afvoer en het vernietigen van het archief. Hetzij bij u ter plekke, hetzij met het archief dat bij ons in depot ligt. Wij houden in ons archiefbeheerssysteem al rekening met de bewaartermijn van uw archief. Zo helpen wij u door een archiefvernietiging tijdig aan te geven. Dit bespaart bewaarkosten. Als garantie ontvangt u altijd een Certificaat van Vernietiging met registratie van de datum. Dit vormt het bewijs van de vernietiging. Zo kunt u aantonen dat u zich houdt aan de wettelijke eisen van bewaring.

Archiefvernietiging onder toezicht

In ons depot selecteren en verzamelen wij de bijhorende doos- of palletnummers conform uw vernietigingslijst. Dit werken wij ook gelijk bij in ons archiefbeheerssysteem. Wij voorzien de zending van een opdrachtbon voor transport. De archiefvernietiging zal onder toezicht gebeuren zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen gegevens voor derden beschikbaar komen. Verder zijn wij:

  • ISO-gecertificeerd
  • CA+ / NAID AAA-Certificering
  • Certificaat van Vernietiging
  • Gesloten cameracircuit op de vernietigingslocatie

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen