Abonneer op onze nieuwsbrief

Archiefbewerking

Moet u uw archief conform archiefwet bewerken? Of moet uw archief opnieuw ingedeeld worden? Misschien gaat het enkel om een eenvoudige opschoning van uw archief? Om welke vorm van archiefbewerking het ook gaat, vraag ons om hulp!

Archief laten beheren

Wij bieden u altijd de juiste ondersteuning en hulp. Wij focussen ons op alle gebieden van archiefbeheer. Zo ook projectaansturingen en archiefbewerking. Dit maakt ons tot een unieke en geschikte partij voor alle archiefvraagstukken. Of u nu een schoningsachterstand heeft of juist het archief toegankelijk moet maken. Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers die archieven inhoudelijk kunnen schonen en registreren, inventarissen kunnen uitwerken en vernietigingslijsten op kunnen stellen.

Opslag en bewerking van archief

In ons vrijblijvend adviesgesprek bepalen we samen met een gediplomeerd archivaris de behoefte aan archiefbewerking. Wij maken een inventarisatie en stellen een gratis plan van aanpak op. Wij bieden een efficiënte en voordelige mix van archivarissen en archiefmedewerkers. Tijdens het proces van archiefbewerking bewaken we de deadlines en aantallen voor u. Uiteraard bewaken we ook de kwaliteit en uitlevering voor u. Neem contact met ons op wij gaan graag met u in gesprek.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen