Abonneer op onze nieuwsbrief

De verhuisdirigent: hulp bij verhuizen

Verhuizen staat hoog in de stress-top-10. Er komt namelijk veel kijken bij een verhuizing. Om u te ontzorgen en de stress van uw verhuizing weg te nemen, heeft UTS de verhuisdirigent, een hulp bij verhuizen. De verhuisdirigent geeft professioneel advies en coördineert het verhuisproces. Haar activiteiten richten zich op administratief, organisatorisch en praktisch gebied.

Welke verhuishulp kunt u verwachten?

Inpakken, de administratie (re)organiseren, verhuisberichten versturen, abonnementen overzetten, instanties informeren, de woning op de juiste manier opleveren aan de woningcorporatie, communiceren met zorginstellingen, kamerindelingen maken, inventaris sorteren, inrichting- en kleuradviezen geven, de oude woning beter verkoopbaar maken en het bezemschoon opleveren van de woning. Dat is een greep uit de taken van de verhuisdirigent.

Meer dan een verhuishulp

Ook als u niet verhuist kunt u de UTS Verhuisdirigent inschakelen. Bijvoorbeeld voor het op orde brengen van uw woonomgeving of uw administratie. Voor verschillende zaken werken wij samen met notarissen, beëdigde taxateurs, makelaars, veilinghuizen en charitatieve instellingen.

Verhuisservice voor ouderen

UTS Verkroost biedt een speciale verhuisservice voor ouderen. Uit ervaring blijkt dat de ‘standaard aanpak’ niet voldoende is voor het verhuizen van ouderen. Er zijn specifieke behoeften, wensen, eisen en regels waaraan moet worden voldaan. UTS Verkroost voorziet in deze behoeften en is de uitkomst voor een zorgeloze seniorenverhuizing. De nadruk in de uitvoering ligt vooral op begeleiding tijdens de verhuizing. Begrip voor de situatie, luisteren en meedenken: daar draait het om. Wilt u meer informatie over deze ouderenbegeleiding bij verhuizingen? Neem dan contact met ons op. Gerard van Deijzen staat u daarover graag te woord.

Neem direct contact met ons op!

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen