Abonneer op onze nieuwsbrief

Internationale verhuizingen

Gaat u internationaal verhuizen binnen Europa of daarbuiten? Dan krijgt u te maken met meer voorschriften en administratie dan u denkt. Hoe moet een inboedel ingeklaard worden? Hoe wordt een inboedel professioneel ingepakt? Mogen huisdieren mee verhuizen? Hoe kunt u een auto invoeren? Wat zijn de plaatselijke gebruiken?

Verhuizen binnen Europa en verder

UTS Verkroost kan u van dienst zijn om ervoor te zorgen dat uw internationale verhuizing zorgeloos verloopt. UTS Verkroost kent de cultuur en regelgeving in het land van bestemming, omdat wij onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk dat actief is in 180 landen, op alle continenten. Al meer dan 25 jaar voert UTS Verkroost dagelijks internationale verhuizingen uit, zowel het verhuizen binnen Europa als overzee. UTS Verkroost organiseert en coördineert uw verhuizing over de hele wereld. Dat betekent volledig verzorgd van huis tot huis. Dat betekent dat we zorgen voor het in- en uitladen van de inboedel, transport en afwerking op locatie. Ook douaneformaliteiten, in- en uitvoerdocumenten en verzekeringen worden door UTS Verkroost verzorgd.

Relocation services

Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid: wij verzorgen de internationale verhuizingen van medewerkers van bedrijven, overheden en instellingen, maar ook internationale verhuizingen van particulieren. Ook kunnen wij u relocation services aanbieden, zoals het zoeken van een geschikte woning of een school voor de kinderen.

Werkverhuizing

In uw nieuwe omgeving wilt u zich zo snel mogelijk thuis voelen. Dan kunt u snel en uitgerust weer met gezin, baan en carrière bezig zijn.
UTS kan u daarbij helpen. Ruim 25 jaar ondersteunen wij Human Resource-afdelingen van bedrijven, overheden en instellingen bij hun internationale verhuizingen. Voor vertrekkende én inkomende medewerkers bieden wij mobiliteitsdiensten op maat. Bij verhuizen in Europa of wereldwijd, zelfs bij het regelen van derdenlandsverhuizingen.
Voorbeelden van onze ondersteuning:

 • Het afhalen van het gezin op vliegveld van aankomst
 • Het zoeken van een geschikte woning
 • Het zoeken naar een school voor de kinderen
 • Assistentie bij het maken van contracten bij de nutsbedrijven
 • Het zoeken naar de gewenste huisarts of tandarts
 • Begeleiding, advies en ondersteuning bij woninginrichting
 • VIP service voor kader en directie
 • Assistentie bij aanvragen vergunningen en verzekeringen (werkvergunning / verblijfsvergunning)
 • Assistentie bij het proces van integratie in de samenleving
 • Hulp bij het beëindigen van de verblijfsperiode
 • Handyman / maid service

Opslag voor internationale verhuizing

Als u internationaal gaat verhuizen, dan is het goed mogelijk dat u opslag nodig hebt. Dat kan in het land van uw vertrek of in het land van uw bestemming.
Ons wereldwijde netwerk biedt overal tijdelijke en permanente opslag aan. Wij bieden flexibele opslagsystemen die het mogelijk maken zowel kleine als grote hoeveelheden goederen op te slaan. Onze depots voldoen aan alle eisen. Bij ons bent u in de beste handen. Uw wensen bepalen onze grenzen. U kiest zelf voor in- of ontspanning, doe-het-zelf-mogelijkheden, combinatietarieven, opslag of het verhuizen van een enkel stuk of een volledige inboedel. Wij bieden voor ieder budget de juiste verhuisoplossing.

Wilt u meer informatie over Internationaal verhuizen binnen Europa? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact met ons op!

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen