Abonneer op onze nieuwsbrief

Vacature Commercieel Logistiek Talent

UTS Verkroost zoekt een: Commercieel Logistiek Talent

We bieden je de kans om te werken aan een geweldige toekomst. Samen met jou ontwikkelen we de nieuwe, duurzame logistieke last mile-markt. Dat doen we onder de vlag van SimplyMile en Gocelo.

Vanuit onze Stadshub op Bijsterhuizen beleveren we Nijmegen op basis van zero emissie. Zo dragen we bij aan een beter leefklimaat in de stad.

Wat ga je doen:

Je hebt commercieel contact met leveranciers en ontvangers. Je begeleidt het implementatieproject. Je werkt mee aan ICT platform op operationeel niveau. Je lost logistiek inhoudelijke vraagstukken op, rond cross docking en distributie.

Wat vragen we van jou:

Dat je snel kunt schakelen, enige kennis van logistiek hebt en je met ons samen in deze nieuwe logistieke wereld durft te stappen.

Wat bieden we:

Naast een interessante groeifunctie waarin je werkt aan een beter leefklimaat, bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen € 2.500 en € 3.500 per maand o.b.v. full time, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Ben jij het talent dat wij zoeken of ken jij iemand die mogelijk past in dit profiel, mail dan jouw motivatie of informatie naar gwillems@utsverkroost.nl

Wellicht spreken wij elkaar binnenkort.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,1
Bekijk beoordelingen