Abonneer op onze nieuwsbrief

GOCELO – Nederland beetje bij beetje “open”

Het is bijna 2 jaar geleden dat GOCELO zijn intrede in Nederland deed. Het uit Duitsland overgewaaide concept weet zich steeds dieper te wortelen binnen Nederland in de service van “the last mile”.

De afgelopen 2 jaar heeft voor GOCELO – Nederland met name in het teken gestaan van het vergaren van bekendheid, het aangaan van samenwerkingen en het vinden van logistieke partners. Door de intrede van Covid-19 werd iedereen gedwongen om creatief te zijn. Het resultaat van onze creativiteit wordt steeds beter zichtbaar en uit zich in de hoeveelheid opdrachten die steeds meer toeneemt. De toegevoegde waarde van GOCELO wordt gewaardeerd door onze klanten.

Het logistieke netwerk breidt zich steeds verder uit over Europa, waarbij we op korte termijn verwachten dat we een nieuwe partner in Portugal kunnen verwelkomen.

Nick van Haren is op 1 maart in dienst gekomen om de acquisitie voor zijn rekening te nemen, daarnaast bewaakt Tom Willems het operationele gedeelte van GOCELO-Nederland. Deze heren dragen zorg voor de Nederlandse klanten en de werkzaamheden binnen Nederland. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het aantrekken van nationale en internationale klanten.

Gelukkig gaat Nederland steeds een beetje meer “open”. Dit zal inhouden dat we snel weer op de oude manier handel kunnen drijven. Mogelijk blijken bepaalde handelingen of werkwijzen erg efficiënt en blijven deze bestaan. De toekomst zal het uitwijzen.

Trotse partner van verhuizen.nl

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

Particulier

9,5
Bekijk beoordelingen

Zakelijk

9,2
Bekijk beoordelingen