Kunstopslag

Opslag meubels, kunstopslag en meer

Het pand van UTS Verkroost Nijmegen op industrieterrein Bijsterhuizen is speciaal ingericht voor verschillende typen opslag. Wij verzorgen naast kunstopslag ook opslag voor meubels, inboedelopslag en antiekopslag. Hierbij zorgen we voor een goede beveiliging en kwaliteit van de opslag.

Kunstopslag

Voor uw kostbare collectie of onvervangbare kunst kunt u beschikken over beveiligde kunstopslag met klimaatbeheersing. Ook verzorgen wij uw kunsttransporten, indien gewenst geconditioneerd. Al uw kunst wordt gefotografeerd en de foto’s worden digitaal opgeslagen in ons systeem, waar u als klant ook in kan werken. U kunt altijd de locatie van het kunststuk zien en u kunt dagelijks digitaal uw kunst opvragen en laten transporteren.

Inboedelopslag, opslag meubels en antiekopslag

Bij inboedel, antiek en meubel opslag maken wij gebruik van een speciaal ingerichte containerhal waar 250 containers geconditioneerd, vierhoog staan opgeslagen. Deze worden met een bovenloopkraan op onze auto’s geplaatst. Door gebruik te maken van containers hoeft de opslag maar één keer in de hand genomen te worden. Dit voorkomt mogelijke schade of vermissing van uw inboedel, meubels of antiek.

Beveiliging van opslag

Onze locatie in Bijsterhuizen is elektronisch beveiligd, door middel van vijf ringen:

  1. De eerste ring is het elektronisch beveiligde hek aan de buitenzijde
  2. De tweede ring is het buitenterrein dat voorzien is van camera’s
  3. De derde ring is infrarode terreinbeveiliging
  4. De vierde ring is het alarm op elke entreemogelijkheid van het pand
  5. De vijfde ring is de toegangsdeur tot de semi-dynamische archiefopslagruimte

Na sluitingstijd is de alarminstallatie aangesloten op een centrale meldkamer. Ons pand heeft permanente camerabewaking, zowel op het terrein als vanuit de centrale meldkamer via aangesloten camera’s in de straat. Iedere auto die het industrieterrein oprijdt, wordt door middel van camera’s vastgelegd bij de ingang het terrein. Het pand is volledig ingericht met rookmelders. Deze zijn aangesloten op het brandalarm dat in directe verbinding staat met de meldkamer van de brandweer. Onze installaties zijn goedgekeurd en voldoen aan de gestelde eisen. Onze locatie is beschermd tegen ongedierte.

Kwaliteit van opslag

Voor de coördinatie van mensen en middelen en voor een optimale kwaliteitsborging is UTS Verkroost in het bezit van de norm NEN ISO 9001-2000 en het milieuzorgsysteem NEN ISO 14001. Daarnaast is UTS Verkroost VCA gecertificeerd door middel van. OHSAS 18001. Dit bewijst dat wij veel zorg en aandacht besteden aan de manier van onze uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij UTS Verkroost hoog in het vaandel. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag offerte aan!
×